If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нещо не разбрах - включва се - т.е колата спира или ти светва крушката ?? И при мен крушката светваше отвреме навреме без никакъв смисъл. При рестарт на мотора спира да свети.
След като смених серво и помпа не е светнала по време на движение досега.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
По време на движение педала се втвърдява, лампата за ABS не светва.
При мен светваше лампата без да има промяна ма педала.
Но втърдяването на педала ми намирисва на серво .Карай внимателно за да не останеш изненадан без спирачка в 1 момент. При мен се спука или проби мембраната изведнъж / на разстояние 200-300м натиска 1 път има спирачка , след малко натискам пак и се изцъклих педала твърд и не спира./
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
намалява ли ти нивото на спира4ната те4ност. Педала на съединителя има ли промяна хлътва ли ти понякога надолу.Ако да провери си марку4ите за помпата на съединителя за те4.В най лошия слу4ай имаш проблем с помпата на съединителя.
намалява ли ти нивото на спира4ната те4ност. Педала на съединителя има ли промяна хлътва ли ти понякога надолу.Ако да провери си марку4ите за помпата на съединителя за те4.В най лошия слу4ай имаш проблем с помпата на съединителя.
И закво се включва АБС-а като няма течност че не се сещам
Бобо нямам претенции 4е разбирам но на мен ми се слу4и така.Те4носта си намаляваше и аз доливах оба4е като падаше нивото
при мен светваше АБС-а (имам предвид лампата на таблото) и съединителя ми оставаше наполовина (педала не се връщаше догоре)
Оказа се 4е помпата на съединителя работи с това същото спира4но
масло както и ти по добре от мен знаеш.Ами за това така му писах на колегата.
П.С възможно е да не съм прав исках да помогна само
хайде със здраве
Е при мене постояно свети лампат за АБС-а защото ми го счупуxа в един сервиз! Иначе не би трябвало като ти пада течностa на спирачките да свети АБС_а за т ази работа си има др лампичка !
Comment